Retourneren & Ruilen

Retourneren
Het kan wel eens voorkomen dat de items niet aan je wensen voldoen. Jammer, maar dat kan gebeuren! Je hebt 14 dagen bedenktijd, in die 14 dagen dien je je retour terug te sturen. Controleer eerst of jouw bestelling in aanmerking komt voor retourneren:

  • De artikelen dienen ongedragen te zijn en in de originele staat zijn incl. prijskaart. De items mogen GEEN sporen bevatten van bijvoorbeeld make-up, parfum of rook. Dit checken we zorgvuldig! 
  • Lingerie, panty's en accessoires zoals oorbellen, kettingen, make up, mutsen, zonnebrillen etc. kunnen niet geretourneerd worden
  • SALE artikelen kunnen alleen geretourneerd worden voor een tegoedbon van hetzelfde bedrag, maar MEGA SUPER SALE & 24H FLASH SALE items NIET.
  • Let op: voeg altijd de pakbon toe aan het pakketje (anders weet ik niet van wie het pakketje afkomt) én bewaar je track & trace voor het geval het pakketje kwijt raakt.

Komt je pakketje in aanmerking voor retourneren?
Vergeet dan niet de pakbon toe te voegen aan het pakketje  (anders weet ik niet van wie het pakketje afkomt) én bewaar je track & trace voor het geval het pakketje zoekt raakt. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten in de originele verpakking) terug sturen naar onderstaand adres met daarbij de geleverde pakbon. Zodra we jouw pakket hebben ontvangen, storten we het aankoopbedrag (excl verzendkosten) binnen 14 werkdagen naar je terug.
Winkeltje van Lynn
Grote Overstraat 8
7411 JC Deventer                                                                                                                                                                               

 

Ruilen
Wil je jouw product ruilen voor een andere maat? Dan is dat geen probleem! Meld je retour aan door een mail te sturen aan retour@winkeltjevanlynn.nl en vermeld daarin je naam, je ordernummer en het product. Vervolgens kun je de retour (op eigen kosten) terug sturen naar dit adres:
Winkeltje van Lynn
Grote Overstraat 8
7411 JC Deventer