About Lynn

Hi, wat leuk dat je op deze pagina bent beland!

Ik ben Lynn (van ‘t Winkeltje van Lynn) en ben ongeveer 1,5 jaar geleden met mijn (online) Winkel. Online, maar ik ga nu ook de stap zetten naar een offline winkel. Spannend!

Ik leef graag vanuit de gedachte: better an oops than a what if. Dit betekent dat ik heel vaak dingen heb gedaan waarvan ik het schaamrood op m’n kaken kreeg of (letterlijk) de deur niet uitdurfde van angst. But you always get back what you give...

Zo heb ik eens m’n baan en huis met volle overgave opgezegd om te gaan reizen en daar heb ik nooit spijt van gehad! Ik heb lang nagedacht over wat mij gelukkig maakt en daar kwamen enkele dingen duidelijk naar voren: andere mensen gelukkig maken, het beste uit hen én mijzelf halen en vooral het leven zo leuk mogelijk maken!

En als ik aan dat laatste denk, dan denk ik aan de tijd dat ik met 2 vriendinnen samenwoonde en we in het weekend in elkaars kasten doken voor de leukste outfits, hele shows weggaven en daar zò veel lol bij hadden. Of de gezichtsuitdrukking van een klant, uit de tijd dat ik in een kledingwinkel werkte, wanneer zij glunderde bij het zien van zichzelf in een totaal nieuwe outfit. Ik besloot mijn opleiding Commerciële Economie te combineren met deze passie en zo werd ‘t Winkeltje van Lynn geboren. 

De naam 't Winkeltje' staat dan ook precies voor wat ik ben en wil uitstralen: klein, gezellig en voor iedereen welkom. Ik hoop dan ook dat iedereen zich welkom voelt in mijn Winkeltje, de vrijheid voelt om mij op welke manier dan ook aan te spreken en vol trots naar zichzelf kijkt in de spiegel en denkt: Damn, girl!

Liefs,
Lynn